Vercel Logo

Auttamisesta Arkea - merkki

7 tammikuuta 2022

Asiakkaille ja sidosryhmille on epäselvää mitkä yritykset osallistuvat auttamistyöhön, sillä viestiminen auttamistyöstä on vaikeaa. Auttamisesta Arkea -merkki on osoitus toteuttamastasi auttamistyöstä.

Influenssi toteutti (02/2021) yhdessä Taloustutkimuksen kanssa valtakunnallisen lahjoittamiskyselyn, jonka tulokset yllättivät. Tutkimuksen mukaan 68 % naisista ja 48 % miehistä pyrkii tekemään vastuullisen ja kestävän valinnan aina kun mahdollista. Hyvästä työstä kannattaa siis kertoa, koska sillä vaikuttaa olevan iso merkitys asiakkaiden ostopäätöksiin.

Yritykset kokevat kuitenkin haasteelliseksi viestiä auttamistyöstä, sillä yrityksen arvot eivät läheskään aina ole linjassa asiakkaiden arvojen kanssa. Lisäksi ei ole ollut olemassa helposti tunnistettavaa merkkiä, joka viestisi luontevasti yrityksen toteuttamasta auttamistyöstä laajalle yleisölle.

Auttamisesta Arkea -merkki on osoitus auttamistyöstä

Auttamisesta Arkea on helposti tunnistettava merkki, joka vahvistaa brändisi mielikuvaa vastuullisena toimijana. Se on selkeä ja yksinkertainen osoitus siitä, että teet tärkeää auttamistyötä.

Merkki on tarkoitettu kaikille yrityksille, jotka tekevät vähintään yhden lahjoituksen valitsemaansa avustuskohteeseen Auttamisesta Arkea -palvelussa kerran vuodessa.

Miten merkkiä voi hyödyntää?

Merkin käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset ja sitä on mahdollista hyödyntää laajasti yrityksen viestinnässä mm. digitaalisissa kanavissa, liike- ja toimitiloissa sekä painetuissa mainoksissa.

Digitaalisten kanavien käyttökohteita ovat esimerkiksi verkkosivut, sosiaalisen median julkaisut, uutiskirjeet ja sähköpostin allekirjoitukset. Painetut Auttamisesta Arkea -tarrat on helppo liimata sisäänkäynnin ja kassapisteiden yhteyteen, jossa ne näkyvät liikkeessä vieraileville asiakkaille. Toimistossa yksinkertaisinta on käyttää seinälle ripustettavaa Auttamisesta Arkea -diplomia. Merkkiä on lupa myös käyttää painetuissa mainoksissa, flyereissa, roll-upeissa tai muissa käyttökohteissa, mutta tuotepainatuksiin on aina saatava kirjallinen lupa.

Auttamisesta Arkea -merkin toimitussisältö:
  1. Sähköinen Auttamisesta Arkea -logopaketti
  2. Perinteinen painettu diplomi
  3. Tarrapaketti tukemaan viestintääsi
  4. Sosiaalisen median valmiit julkaisukuvat
  5. Lahjoitusseteli/t valitsemallasi summalla

Logopaketti ja somekuvat toimitetaan sähköpostina ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarrat, diplomi ja lahjoitusseteli toimitetaan ilmoittamaasi postiosoitteeseen.

Mikä on hinnoittelu?

Auttamisesta Arkea -merkin käyttöoikeuden ansaitsevat kaikki yritykset, jotka tekevät vuosittain vähintään yhden lahjoituksen kauttamme.

  • 1 vuosi 100 €
  • 3 vuotta 200 €

Maksuihin lisätään valitsemasi lahjoitussumma, joka ohjautuu lyhentämättömänä rahankeräyksiin. Toivomme jokaisen yrityksen tekevän vähintään 30 euron lahjoituksen, joka vastaa yhden suomalaisen keskimääräistä vuosilahjoitusta.

Ylläolevat maksut ovat edullisin tapa hankkia merkki yrityksesi käyttöön. Merkki sisältyy kaikkiin kauttamme tehtyihin lahjoituskampanjoihin, joten mikäli toteutat kauttamme laajemman lahjoituskampanjan ansaitset merkin lahjoituskampanjan yhteydessä.

kuva osiolle Auttamisesta Arkea - merkki - title 4
Valitse kohde ja lahjoita undefined€