Vercel Logo

Kiitos arvoisa asiakkaamme

Tule kanssamme tekemään auttamisesta arkea - me teemme lahjoituksen ja sinä valitset avustuskohteen!

Avun tarve Suomessa on suuri eikä varoja auttamiseen ole riittävästi. Esimerkiksi MLL:n Lasten ja nuorten auttava puhelin/chat sai viime vuonna 170 000 yhteydenottoa. Vain joka kymmenenteen yhteydenottoon ehdittiin vastata. Operaatio Ruokakassin ruokapisteissä tarve on paikoin kaksinkertaistunut. Apua tarvitaan laajasti monella eri sektorilla.

Vastaanottamallasi lahjoitussetelillä ohjaat tekemämme lahjoituksen omavalintaiseen avustuskohteeseen. Voit ohjata apua lapsille, vanhuksille, paikallisiin ruoka-apupisteisiin tai muuhun apua tarvitsevaan kohteeseen. Valittavissa on useita kansalaisjärjestöjä ja erilaisia avustuskohteita lähes kaksisataa.

Toimi näin:
  1. Syötä saamasi lahjoitustunniste alla olevaan kenttään
  2. Valitse haluamasi kategoria tai selaa kaikkia avustuskohteita
  3. Ohjaa lahjoitus perille

Lämpimin terveisin,

Akateeminen kirjakauppa

Turun Akateemisen valikoimiin kuuluu kaunokirjallisuus, pokkarit, lasten- ja nuortenkirjat, lehdet, kortit ja lahjapaketointi, tiede, taide, matkailu, luonto, historia, harrasteet, keittokirjat, paperi- ja toimistotarvikkeet, lukio-, kieli- ja muut oppikirjat sekä paketointi- ja kirjojen tilauspalvelu. Valikoimasta löytyy kirjallisuutta suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi, ranskaksi, venäjäksi, italiaksi ja espanjaksi. Kirjakaupalla on myös lukupiiri. Palvelua saat meiltä monella eri kielellä.

Akateeminen Kirjakauppa on perustettu vuonna 1893 ja ollut aina tunnettu loistavasta valikoimastaan ja asiantuntevasta henkilökunnastaan. Monipuolisen kirjallisuuden lisäksi Akateeminen Kirjakauppa korostaa lukemisen tärkeyttä ja sen merkitystä yhteiskunnassa. Akateeminen Kirjakauppa on osa Bonnier-konsernia ja sillä on myymälöitä Helsingissä, Espoossa, Turussa ja Tampereella.

Tervetuloa!

www.akateeminen.com

ps. Valitse Sydämellä on järjestökumppanien käytännön rahankeräyksen toimeenpanija. Kaikki lahjoitukset ohjautuvat täysimääräisenä rahankeräyksiin.

Oletko saanut lahjoituskoodin?

Syötä koodi ja valitse kohde
Valitse kohde ja lahjoita undefined€