Vercel Logo

Alisan ihmemaa

Arvoisa asiakkaamme,

Alisan ihmemaa on hyvän mielen kauppa, jossa yhdistyy kotimainen design ja käsityö. Vastuullisuus ja kierrätys ovat meille tärkeitä arvoja ja lähellä sydäntämme. Me haluamme kannustaa vastuullisiin valintoihin, sillä jokainen valinta on merkityksellinen ja tärkeä. Nyt me haluamme ottaa sinut mukaan tekemään positiivisia ja vastuullisia valintoja.

Suomessa avun tarve on suuri, mutta varoja auttamiseen ei ole riittävästi. Esimerkiksi MLL:n Lasten ja nuorten auttava puhelin/chat sai viime vuonna 170 000 yhteydenottoa, yhdeksän lasta kymmenestä jäi ilman apua. Operaatio Ruokakassin toimipisteissä kävijöiden määrä on paikoin jopa kaksinkertaistunut. Tämä on vain pieni otanta kokonaisuudesta ja apua tarvitaan laajasti muillakin eri sektoreilla.

Nyt on sinun vuorosi valita

Vastaanottamallasi lahjoitussetelillä ohjaat tekemämme lahjoituksen (5 €) valitsemaasi avustuskohteeseen. Valittavissa on lähes 200 erilaista avustuskohdetta. Poimi itsellesi tärkein ja ohjaa apua lapsille, nuorille, vanhemmille, ikä-ihmisille, eläimille, nuorisourheiluun tai mihin tahansa muuhun tärkeään kohteeseen.

Ole hyvä ja syötä saamasi koodi alla olevaan kenttään ja valitse kohde, jota haluat auttaa.

Alisan ihmemaa

Huuhkajantie 2 21210 RAISIO

Puhelin: 02 – 4398770

Avoinna ma – pe 9.00 – 17.00, la – su suljettu

www.alisanihmemaa.fi

Tervetuloa mukaan tekemään auttamisesta arkea!

Oletko saanut lahjoituskoodin?

Syötä koodi ja valitse kohde
Valitse kohde ja lahjoita undefined€