Vercel Logo

Kiitos arvoisa asiakas

Tule kanssamme tekemään auttamisesta arkea - me teemme lahjoituksen ja sinä valitset avustuskohteen!

Avun tarve Suomessa on suuri eikä varoja auttamiseen ole riittävästi. Esimerkiksi MLL:n Lasten ja nuorten auttava puhelin/chat sai viime vuonna 170 000 yhteydenottoa. Vain joka kymmenenteen yhteydenottoon ehdittiin vastata. Operaatio Ruokakassin ruokapisteissä tarve on paikoin kaksinkertaistunut. Apua tarvitaan laajasti monella eri sektorilla.

Vastaanottamallasi lahjoitussetelillä ohjaat tekemämme lahjoituksen omavalintaiseen avustuskohteeseen. Voit ohjata apua lapsille, vanhuksille, paikallisiin ruoka-apupisteisiin tai muuhun apua tarvitsevaan kohteeseen. Valittavissa on useita kansalaisjärjestöjä ja erilaisia avustuskohteita lähes kaksisataa.

Toimi näin:
  1. Syötä saamasi lahjoitustunniste alla olevaan kenttään
  2. Valitse haluamasi kategoria tai selaa kaikkia avustuskohteita
  3. Ohjaa lahjoitus perille

Lämpimin terveisin,

CandyTown

Käänny CandyTownin puoleen ja sukella valikoimaamme herkullisuutta. Tikkareita, tikkuja, rakeita, levyjä, pusseja, paketteja, murskattuja, hiottuja, makeita, happamia, maukkaita, tulisia, herkullisia, herkullisia, herkullisia... Meiltä saat sen kaiken! Tuotteidemme selailu on kuin kiertely Willy Wonkan tehtaalla.

Olemme jo yli 35 vuoden ajan tuoneet asiakkaillemme makeita hymyjä laadukkaiden makeisten voimin! Riippumatta siitä rakastatko laadukkaita tuotemerkkejä tai kaipaatko jotain uutta ja yllättävää, meillä on tarjota sinulle makeaa mahan täydeltä.

www.candytown.fi

Aurakatu 10, 20100 TURKU / 050 592 5356

ps. Valitse Sydämellä on järjestökumppanien käytännön rahankeräyksen toimeenpanija. Kaikki lahjoitukset ohjautuvat täysimääräisenä rahankeräyksiin.

Oletko saanut lahjoituskoodin?

Syötä koodi ja valitse kohde
Valitse kohde ja lahjoita undefined€