Vercel Logo

Kiitos arvoisa asiakkaamme

Tule kanssamme tekemään auttamisesta arkea - me teemme lahjoituksen ja sinä valitset avustuskohteen!

Avun tarve Suomessa on suuri eikä varoja auttamiseen ole riittävästi. Esimerkiksi MLL:n Lasten ja nuorten auttava puhelin/chat sai viime vuonna 170 000 yhteydenottoa. Vain joka kymmenenteen yhteydenottoon ehdittiin vastata. Operaatio Ruokakassin ruokapisteissä tarve on paikoin kaksinkertaistunut. Apua tarvitaan laajasti monella eri sektorilla.

Vastaanottamallasi lahjoitussetelillä ohjaat tekemämme lahjoituksen omavalintaiseen avustuskohteeseen. Voit ohjata apua lapsille, vanhuksille, paikallisiin ruoka-apupisteisiin tai muuhun apua tarvitsevaan kohteeseen. Valittavissa on useita kansalaisjärjestöjä ja erilaisia avustuskohteita lähes kaksisataa.

Toimi näin:
  1. Syötä saamasi lahjoitustunniste alla olevaan kenttään
  2. Valitse haluamasi kategoria tai selaa kaikkia avustuskohteita
  3. Ohjaa lahjoitus perille
Lämpimin terveisin,

GANT Store Turku

GANT-klubiin liittyminen kannattaa. Keskittämällä ostoksesi GANT Store -myymälöihin, saat monia etuja ja säästät selvää rahaa. Ostohyvityksesi voi olla jopa 15 % ja lisäksi saat mielenkiintoisia tarjouksia ajankohtaisista GANT-tuotteista.

Liittyminen GANT-klubiin tapahtuu myymälöissämme tai voit lähettää sähköpostia gantstore@gantstore.fi.

Yliopistonkatu 20, 20100 Turku / 040 588 8973

https://www.gantstore.fi

ps. Valitse Sydämellä on järjestökumppanien käytännön rahankeräyksen toimeenpanija. Kaikki lahjoitukset ohjautuvat täysimääräisenä rahankeräyksiin.

Oletko saanut lahjoituskoodin?

Syötä koodi ja valitse kohde
Valitse kohde ja lahjoita undefined€