Vercel Logo

For serious veggie lovin'

Olemme iloisia nähdessämme sinut täällä, sillä meidän villi tavoitteemme on levittää hyvää energiaa tuoreiden ja herkullisten smoothiemme ja muistettavien kohtaamisten merkeissä. Joka päivä, yksi smoothie kerrallaan.

Nyt Hansailmiön aikaan pääset osalliseksi tekemään positiivisia valintoja ja haluammekin osallistaa sinut mukaan tekemään Auttamisesta Arkea. Me teemme lahjoituksen ja sinä valitset avustuskohteen!

Avun tarve Suomessa on suuri eikä varoja auttamiseen ole riittävästi. Esimerkiksi MLL:n Lasten ja nuorten auttava puhelin/chat sai viime vuonna 170 000 yhteydenottoa. Vain joka kymmenenteen yhteydenottoon ehdittiin vastata. Operaatio Ruokakassin ruokapisteissä tarve on paikoin jopa kaksinkertaistunut. Apua tarvitaan laajasti monella eri sektorilla.

Vastaanottamallasi lahjoitussetelillä ohjaat tekemämme lahjoituksen omavalintaiseen avustuskohteeseen. Voit ohjata apua lapsille, vanhuksille, paikallisiin ruoka-apupisteisiin tai muuhun apua tarvitsevaan kohteeseen. Valittavissa on useita kansalaisjärjestöjä ja erilaisia avustuskohteita on lähes kaksisataa.

Toimi näin:
  1. Syötä saamasi lahjoitustunniste alla olevaan kenttään
  2. Valitse haluamasi kategoria tai selaa kaikkia avustuskohteita
  3. Ohjaa lahjoitus perille

Taputa itseäsi olkapäälle, sillä teit juuri osaltasi Auttamisesta Arkea. Kiitos!

Lämpimin terveisin,

Jungle Juice Bar

Jungle Juice Bar on hyvän energian keidas tarjoten nautintoja, joista ei tarvitse tuntea huonoa omatuntoa!

Hansakortteli, Aurakatu 12 a, 1. krs. Turku / +358 50 408 7893

ps. Valitse Sydämellä on järjestökumppanien käytännön rahankeräyksen toimeenpanija. Kaikki lahjoitukset ohjautuvat täysimääräisenä rahankeräyksiin.

Oletko saanut lahjoituskoodin?

Syötä koodi ja valitse kohde
Valitse kohde ja lahjoita undefined€