Vercel Logo

Hautaustoimisto Pietét, Turku & Naantali

Kun läheinen on poissa

Läheisen poismeno pysäyttää meistä jokaisen. Hautaustoimisto Pietét palvelee kaikissa kuolemantapaukseen liittyvissä asioissa. Hienotunteisesti sinun ehdoillasi: neuvoen, opastaen ja tukien.

Haluamme auttaa ja toimia vastuullisesti

Osoituksena vastuullisuudesta ja hyvän tekemisestä olemme tehneet lahjoituksen ja pyydämme Teitä valitsemaan avustuskohteen.

Avun tarve Suomessa on suuri eikä varoja jokaisen auttamiseen ole riittävästi. Esimerkiksi Mannerheimin lastensuojeluliiton Lasten ja nuorten auttava puhelin/chat sai viime vuonna 170 000 yhteydenottoa. Vain joka kymmenenteen yhteydenottoon ehdittiin vastata. Operaatio Ruokakassin ruokapisteissä tarve on paikoin kaksinkertaistunut. Apua tarvitaan laajasti monella muullakin eri sektorilla.

Vastaanottamallasi lahjoitussetelillä ohjaat tekemämme lahjoituksen omavalintaiseen avustuskohteeseen. Voit ohjata apua lapsille, vanhuksille, paikallisiin ruoka-apupisteisiin tai muuhun apua tarvitsevaan kohteeseen. Valittavissa on useita kansalaisjärjestöjä ja erilaisia avustuskohteita lähes kaksisataa.

Tule kanssamme tekemään Auttamisesta arkea.

Sydämellisesti

Matti & Olli Vehanen

Hautaustoimisto Pietét, Riitta Vehanen Oy

www.pietet.fi

Palvelemme sinua Turussa Eerikinkadulla sekä Kiinamyllynkadulla sekä Naantalissa Henrikinkadulla

Oletko saanut lahjoituskoodin?

Syötä koodi ja valitse kohde
Valitse kohde ja lahjoita undefined€