Vercel Logo

Kiitos arvoisa asiakkaamme

Tule kanssamme tekemään auttamisesta arkea - me teemme lahjoituksen ja sinä valitset avustuskohteen!

Avun tarve Suomessa on suuri eikä varoja auttamiseen ole riittävästi. Esimerkiksi MLL:n Lasten ja nuorten auttava puhelin/chat sai viime vuonna 170 000 yhteydenottoa. Vain joka kymmenenteen yhteydenottoon ehdittiin vastata. Operaatio Ruokakassin ruokapisteissä tarve on paikoin kaksinkertaistunut. Apua tarvitaan laajasti monella eri sektorilla.

Vastaanottamallasi lahjoitussetelillä ohjaat tekemämme lahjoituksen omavalintaiseen avustuskohteeseen. Voit ohjata apua lapsille, vanhuksille, paikallisiin ruoka-apupisteisiin tai muuhun apua tarvitsevaan kohteeseen. Valittavissa on useita kansalaisjärjestöjä ja erilaisia avustuskohteita lähes kaksisataa.

Toimi näin:
  1. Syötä saamasi lahjoitustunniste alla olevaan kenttään
  2. Valitse haluamasi kategoria tai selaa kaikkia avustuskohteita
  3. Ohjaa lahjoitus perille

Lämpimin terveisin,

Stockmann

Kauden parhaat muotilöydöt naisille, miehille ja lapsille. Laaja valikoima kodin ja kosmetiikan tuotteita.

Tilaa myös uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa Stockmannin tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista. Kun saat ensimmäisen kirjeesi, voit päivittää tilaajaprofiilisi ja käydä valikoimassa sinua kiinnostavat aiheet. Voit myös esimerkiksi valita, haluatko kirjeesi suomeksi vai ruotsiksi, ja kertoa itsestäsi halutessasi muutakin, jotta osaamme lähettää juuri niitä uutisia, joista haluat kuulla.

Tervetuloa ostoksille verkkokauppaan ja tavarataloon!

www.stockmann.com

ps. Valitse Sydämellä on järjestökumppanien käytännön rahankeräyksen toimeenpanija. Kaikki lahjoitukset ohjautuvat täysimääräisenä rahankeräyksiin.

Oletko saanut lahjoituskoodin?

Syötä koodi ja valitse kohde
Valitse kohde ja lahjoita undefined€