Auttamisesta Arkea, Logo

X-Varuste

Luotettava kotimainen verkkokauppa X-VARUSTE kiittää

Kiitoksena asiakkuudesta, olet vastaanottanut lahjoitussetelin, jonka avulla ohjaat lahjoittamamme summan omavalintaiseen ja Sinulle henkilökohtaisesti tärkeään hyväntekeväisyyskohteeseen. Lahjoitus on maksettu etukäteen - sinun tehtäväsi on vain valita itsellesi mitä kohdetta haluat auttaa.


Tämä on meidän tapamme kertoa, että välitämme sinusta.


Avuntarve kasvaa ja yhteiskunnan haasteet näkyvät työssämme

Haluamme olla osana aktiivista ja liikunnallista elämäntapaa. Hyvät ja kestävä varusteet ovat olennainen osa liikunnan ja ulkoilun iloa. Oikeat tilanteeseen sopivat varusteet ovat myös tärkeä osa turvallisuutta. Olemme osaltamme olla ennaltaehkäisemässä yhteiskuntamme haasteita ja ongelmien juurisyitä. Haluamme auttaa resurssiemme mukaan siellä missä apua tarvitaan.


Järjestötoimijoiden vapaaehtoistyön ansiosta pienilläkin lahjoituksilla on merkittävä vaikutus. Esimerkiksi Operaatio Ruokakassille lahjoitettuna vain 10 eurolla saadaan hankittua keskimäärin 200 euron arvosta hävikkiruokaa vähävaraisille. Lahjoitus ohjautuu lyhentämättömänä valitsemallesi kohteella, mikäli jätät kohteen valitsematta ohjautuu lahjoitus etukäteeen valitsemallemme avustuskohteelle nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseen.


Näin ohjaat lahjoituksen eteenpäin

  • Syötä lahjoitussetelissä oleva koodi sivun alalaidassa olevaan kenttään
  • Valitse hyväntekeväisyysjärjestö ja lahjoituskohde
  • Klikkaa "Lahjoita"

Olemme yhdessä tärkeä lenkki meidän kaikkien yhteisessä hyvinvoinnissa. Lämmin kiitos yhteistyöstä.


Terveisin X-VARUSTE - luotettava kotimainen verkkokauppa


Kalevantie 35, 20520 Turku
010 571 0107
info@xvaruste.fi

Oletko saanut lahjoituskoodin?

Syötä koodi ja valitse kohde
Valitse kohde ja lahjoita undefined€