Vercel Logo

Liity mukaan järjestökumppaniksi

3 tammikuuta 2022

Elämme yhteiskunnassa, jossa on paljon haasteita. Ympärillämme on valtava määrä hätää kärsiviä ihmisiä ja eläimiä, jotka yrittävät kaikin keinoin selvitä päivästä toiseen. Kansalaisjärjestöt tekevät aktiivisesti äärimmäisen tärkeää työtä auttaessaan parhaansa mukaan apua tarvitsevia. Siltikään nykyiset resurssit eivät riitä tarjoamaan apua aivan jokaiselle, vaan väistämättäkin joku jää aina avuntarpeen ulkopuolelle. Esimerkiksi 2019 Ensi- ja turvakotien liiton palveluista sai apua yli 16000 henkilöä, joista 5500 oli lapsia. Luvut ovat huimia, mutta ilman tarvittavaa rahoitusta, ei olisi näistäkään kaikki saaneet tarvitsemaansa tukea. Koemme tämän epäoikeudenmukaiseksi. Uskomme, että jokaisen apua tarvitsevan tulisi sitä saada

Auttamisesta Arkea lahjoitusalusta on perustettu, jotta jokainen tarvitsevaa saisi apua. Alustan avulla yleishyödylliset kansalaisjärjestöt ja -yhdistykset keräävät varoja toimintaansa. Palvelu on ilmainen, eikä rahankeräykseen ohjautuvista varoista vähennetä mitään kuluja. Me teemme työn ja ohjaamme kerätyt varat lyhentämättömänä tilillesi.

Rahankeräyksen käytännön toimeenpanon hoitaa Influenssi Oy ja se toimii järjestökumppanien käytännön rahankeräyksen toimeenpanijana rahankeräyslupien mukaisesti. Järjestökumppanit ohjaavat yhtiön toimintaa hallituksesta käsin.

kuva osiolle Töihin sydämen lähettilääksi - title 1
Liity mukaan

Palveluun mukaan liittyminen on yksinkertaista. Jos täytät seuraavat kriteerit voit hakea mukaan alustalle

  • Teet yleishyödyllistä yhdistystoimintaa, joka auttaa ja tukee ihmisiä, luontoa tms. kohdetta.
  • Yhdistykselläsi ei ole vakavia mainehaittoja
  • Omaat rahankeräysluvan tai olet aikeissa laittaa hakemuksen.
  • Vakuutat toimivasi eettisen ja vastuullisen toimintaohjeemme mukaisesti arjessa
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin olemme sinuun yhteydessä.

Ota yhteyttä
Valitse kohde ja lahjoita undefined€