Vercel Logo

Auttamisesta arkea

Olemme kasvava joukko suomalaisia ja hyvämaineisia kansalaisjärjestöjä yhteisellä missiolla. Järjestöt ohjaavat AuttamisestaArkea.fi -lahjoituspalvelua hallitustasolta ja työryhmästä käsin. Auttamisesta Arkea toimii rahankeräyksen käytännön toimeenpanijana ja rahankeräystä valvoo Poliisihallitus.

Usein kysytyt kysymykset

Palvelu on perustettu ratkaisemaan yhteiskunnallisia ongelmia, sillä avuntarve on lyhyessä ajassa kasvanut odottamattomiin mittoihin. Tahtomme on auttaa niin paljon kuin mahdollista kaikkia apua tarvitsevia kohteita.

Auttamisesta Arkea -palvelun arjen toimintaa ylläpitää Influenssi Oy, jonka toimintaa mukana olevat kansalaisjärjestöt ohjaavat hallituksesta ja työryhmästä käsin. Influenssin ensisijainen tehtävä on tuottaa hyvää yhteiskuntaan tuottamalla varoja kansalaisjärjestöjen rahankeräyksiin ja näin tehdä auttamisesta arkea valinta kerrallaan.

Lahjoittaminen palvelun kautta on 100 %:sti luotettavaa, sillä kansalaisjärjestöt ohjaavat toimintaa yhtiön hallituksesta ja työryhmästä käsin. Rahankeräystä valvoo Poliisihallitus. Influenssi erottelee aina palvelumaksun ja rahankeräyksen osuuden selkeästi toisistaan siten, että kaupankäynti ja rahankeräys ei ole vaarassa sekoittua keskenään.

Vastuullisuus on huomioitu yhtiön toiminnassa yhtiöjärjestyksestä lähtien. Yhtiö on laatinut yhdessä kansalaisjärjestöjen kanssa eettisen ja vastuullisen toiminnan ohjeen, jota kaikki osapuolet sitoutuvat noudattamaan.

Lahjoitusseteli on voimassa setelissä mainittuun päivään asti. Ellei tätä ole erikseen mainittu on se voimassa 60 päivää lahjoitussetelin painamisesta lähtien.

Kadonneet tai käyttämättömät lahjoitussetelit ohjautuvat sen antaneen yrityksen valitsemaan vakiokohteeseen. Yhdenkään lahjoitussetelin käyttämättömät varat eivät jää makaamaan Influessin asiakasvaratilille vaan jokainen lahjoituseuro menee auttamistyöhön.

Kaikki lahjoitukset ohjataan aina rahankeräyksiin eikä AuttamisestaArkea.fi -lahjoituspalvelu pidätä rahankeräyksestä osuutta itselleen. Yksityishenkilön lahjoituksesta pidätetään lahjoitussummasta riippumatta vain yhden (1) euron käsittelykulu. Ennen tilitystä hyväntekeväisyyskohteelle Svea Payments maksuvälittäjä pidättää maksutavasta riippuen seuraavan kulun: verkkopankkimaksuista 0,4 € tai pankkikortti/mobiilimaksuista 0,4 € + 1,55 %. Muu osa lahjoitetuista varoista ohjautuu hyväntekeväisyyskohteelle. Esimerkki 1: - 50 euron lahjoitus verkkopankissa - 1 € Influenssi käsittelykulu - 0,4 € Svea Payments maksuvälityskulu Hyväntekeväisyyteen ohjautuu yhteensä 48,60 € Esimerkki 2: - 50 euron lahjoitus pankkikortilla tai mobiilimaksulla - 1 € Influenssi käsittelykulu - 1,18 € Svea Payments maksuvälityskulu Hyväntekeväisyyteen ohjautuu yhteensä 47,82 € Lisäksi näet aina Influenssin käsittelykulun lahjoitusta tehdessä sekä sähköpostiisi toimitettavassa kuitissa. Yrityslahjoittajaa koskevat samat säännöt, mutta AuttamisestaArkea.fi -lahjoituspalvelun palvelumaksu vaihtelee toteuttavan palvelun laajuudesta riippuen.

Valitsemme lahjoituskohteet ja kansalaisjärjestöt huolella. Mukaan liittyäksenne järjestönne tulee tehdä auttamis- tai suojelutyötä. Lisäksi järjestöllänne tulee olla rahankeräyslupa ja hyvä sekä luotettava maine. Olkaa yhteydessä asiakaspalvelu@auttamisestaarkea.fi ja kertokaa lyhyesti toiminnastanne. Olemme Teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Valitse kohde ja lahjoita undefined€