Vercel Logo

Auttamisesta arkea

Auttamisesta arkea on järjestökumppanien käytännön rahankeräyksen toimeenpanija. Ensisijainen tarkoituksemme on tehdä hyvää yhteiskuntaan.

Järjestöt

mumakaikillekonekuopion-ruoka-apumannerheimin-lastensuojeluliittomielenterveyden-keskusliittoautismiliittoAivovammaliittotukenasilounais-suomen-syopayhdistysrovaniemen-seudun-elainsuojeluyhdistysa-klinikkasaatioyhteisvastuu

Usein kysytyt kysymykset

Palvelu on perustettu ratkaisemaan yhteiskunnallisia ongelmia, sillä avuntarve on lyhyessä ajassa kasvanut odottamattomiin mittoihin. Tahtotilamme on auttaa niin paljon kuin mahdollista kaikkia apua tarvitsevia kohteita.

Auttamisesta Arkea -palvelun arjen toimintaa ylläpitää Influenssi Oy, jonka toimintaa mukana olevat kansalaisjärjestöt ohjaavat hallituksesta ja työryhmästä käsin. Influenssin ensisijainen tehtävä on tuottaa hyvää yhteiskuntaan tuottamalla varoja kansalaisjärjestöjen rahankeräyksiin ja näin tehdä auttamisesta arkea valinta kerrallaan.

Lahjoittaminen palvelun kautta on 100 %:sti luotettavaa ja lahjoitukset menevät lyhentämättömänä perille. Kansalaisjärjestöjen edustajat ohjaavat toimintaa yhtiön hallituksesta ja työryhmästä käsin.

Vastuullisuus on huomioitu yhtiön toiminnassa yhtiöjärjestyksestä lähtien. Yhtiö on laatinut yhdessä kansalaisjärjestöjen kanssa eettisen ja vastuullisen toiminnan ohjeen, jota kaikki osapuolet sitoutuvat noudattamaan. Yhtiö lahjoittaa lisäksi omasta liikevoitostaan 50 % auttamistyöhön.

Lahjoitusseteli on voimassa setelissä mainittuun päivään asti. Ellei tätä ole erikseen mainittu on se voimassa 60 päivää lahjoitussetelin painamisesta lähtien.

Kadonneet tai käyttämättömät lahjoitussetelit ohjautuvat sen antaneen yrityksen valitsemaan vakiokohteeseen. Yhdenkään lahjoitussetelin käyttämättömät varat eivät jää makaamaan Influessin asiakasvaratilille vaan jokainen lahjoituseuro menee auttamistyöhön.

Lahjoitetut varat ohjautuvat 100 %:sti rahankeräyksiin eikä edes transaktiokuluja vähennetä.

Valitsemme lahjoituskohteet ja kansalaisjärjestöt huolella. Mukaan liittyäksenne järjestönne tulee tehdä auttamis- tai suojelutyötä. Lisäksi järjestöllänne tulee olla rahankeräyslupa ja hyvä sekä luotettava maine. Olkaa yhteydessä asiakaspalvelu@auttamisestaarkea.fi ja kertokaa lyhyesti toiminnastanne. Olemme Teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Valitse kohde ja lahjoita undefined€