Vercel Logo

Järjestökumppanit

7 tammikuuta 2022

Kansalaisjärjestöjen varainhankinta on ollut murroksessa jo pitkään, sillä kuluttajien lahjoituskäyttäytyminen on muuttunut käteisen rahan käytön vähentyessä. Kolikkoja, joita lahjoittaa lipaskeräyksiin ei juurikaan enää ole. Lisäksi valtion rahoitus on laskusuunnassa vaikka avuntarve yhteiskunnassa on kasvanut ja tulee kasvamaan edelleen. Apua ja varoja auttamiseen tarvitaan usealla eri sektorilla enemmän kuin koskaan.

Auttamisestaarkea.fi on Influenssi Oy:n ylläpitämä lahjoitusalusta. Influenssi toimii järjestökumppanien rahankeräyksen käytännön toimeenpanijana. Toiminta on 100 %:sti luotettavaa ja läpinäkyvää, sillä mukana olevat järjestökumppanit ohjaavat yhtiön toimintaa hallituksesta ja työryhmästä käsin.

Järjestölle palvelussa mukana oleminen on taloudellisesti riskitön keino hankkia lisää varoja toimintaansa. Mukana oleminen on ilmaista eikä raha koskaan liiku järjestöltä AuttamisestaArkea.fi -palvelulle. Tilitämme ja raportoimme lahjoituksista säännöllisesti. Olemalla mukana lahjoituskohteena järjestösi rahankeräyskohteet saavat entistä laajemman näkyvyyden ja näin pienikin järjestö voi olla paikallisesti suuri.

Nyt rakennamme järjestöpohjaa ja toimintaamme valtakunnalliseksi. Jos olet järjestösi luottamustehtävässä tai vastaat varainhankinnasta, niin ota meihin yhteyttä ja keskustellaan olisiko järjestösi sopiva lahjoituskohde palveluumme mukaan.

Miten mukaan lahjoituskohteeksi?

Mukaan liittyminen on yksinkertaista eikä mukana oleminen vaadi järjestöltäsi resurssien käyttämistä kuin hyvin vähän. Mikäli täytät seuraavat kriteerit, niin ole meihin yhteydessä mahdollisimman pian.

  • Teet yleishyödyllistä avustus- tai suojelutyötä.
  • Järjestölläsi ei ole vakavia mainehaittoja.
  • Omaat rahankeräysluvan tai olet aikeissa tehdä hakemuksen.
Hae mukaan
Valitse kohde ja lahjoita undefined€