Vercel Logo

Meidän missiomme

7 tammikuuta 2022
Missiomme on tehdä auttamisesta arkea valinta kerrallaan.

Elämme yhteiskunnassa, jossa on paljon haasteita. Ympärillämme on valtava määrä hätää kärsiviä ihmisiä, jotka yrittävät kaikin keinoin selvitä päivästä toiseen. Se, että esimerkiksi köyhyyttä, nälkää, päihdeongelmia, väkivaltaa, syrjintää, mielenterveysongelmia tai sairauksia ei välttämättä näe ulkopuolinen, ei tarkoita sitä, etteikö niiden kanssa kamppaile satoja tuhansia aikuisia, lapsia, nuoria, vanhuksia ja perheitä aivan silmiesi alla. Tämän lisäksi mikromuovia kertyy vesistöön, ilmasto lämpenee ja luontoa uhkaa monet tekijät. Saattaa kuulostaa dramaattiselta, mutta tämä on totuus.

Toteutamme missiota keräämällä varoja rahankeräyksiin. Palvelua käyttämällä lahjoituksia voi kohdentaa paikallisesti lukuisiin eri avustuskohteisiin yksi valinta kerrallaan. Samalla kun keräämme varoja auttamiseen, tuomme ainutlaatuista lisäarvoa yrityksille ja yksityishenkilöille.

Vaikutamme kolmella tasolla

Tuemme yksilöitä tekemään vastuullisia valintoja, autamme auttamaan ja muutamme ajattelutapoja. Yrityselämää ohjaamme osallistumaan ja tekemään enemmän yhteistä hyvää ja vähentämään eriarvoisuutta. Yhteiskunnallisesti olemme osana ratkaisemassa ongelmia ja ohjaamassa ajattelutapoja kohti kestävämpää sekä vastuullisempaa toimintaa.

Arvomme

Vastuullinen ja kestävä toiminta on lähtökohtamme ja otamme sen huomioon kaikessa toiminnassa yhtiöjärjestyksestä lähtien. Toimimme yhdessä järjestökumppanien kanssa laaditun eettisen ja vastuullisen toiminnan ohjeen mukaisesti emmekä koskaan toimi järjestökumppaniemme periaatteiden vastaisesti

Yhteistyö on onnistuneen toiminnan edellytys. Kun asiakkaamme menestyvät, sitä enemmän keräämme varoja rahankeräyksiin ja auttamistyöhön

Läpinäkyvyys ja avoimuus. Asiakkaamme voivat olla varmoja, että lahjoitukset menevät perille, sillä mukana olevat kansalaisjärjestöt raportoivat lahjoitukset Poliisihallitukselle.

Valitse kohde ja lahjoita undefined€