Auttamisesta Arkea, Logo

Arvovaltainen Advisor Board tukemaan toimintaamme

2. helmikuuta 2024
Auttamisesta Arkea -lahjoituspalvelu on koonnut Advisor Boardin, johon on liittynyt arvovaltaisia henkilöitä. Advisor Board on rakennettu tukemaan toiminnan kasvua ja auttamaan kiperissä kysymyksissä, joita uuteen toimintaamme liittyy. Henkilöt tuovat yhtiölle tarvittavaa osaamista, ammattitaitoa ja arvokkaita näkemyksiään.

Auttamisesta Arkea advisor board


Käyttämämme Advisor -malli on Tarja Ilvosen Suomeen tuoma toimintamalli USA:sta, jonka hän on Kauppakamarin ja InHunt Boardsin yhdessä kehittänyt Suomeen sopivaksi. Yhteistyön tuloksena syntyi HAB-koulutus, josta Kauppakamari myöntää "Hyväksytty Advisory Board -sertifikaatin" eli HAB -sertifikaatin.


Uudet advisorimme tammikuusta 2024 alkaen ovat:


 • Tarja Ilvonen
  Ilvonen on InHunt Boards Oy:n toimitusjohtaja ja InHunt Groupin johtaja ja senior headhunter. Lisäksi hän toimii kirjailijana, bloggaajana, HAB-kouluttajana, valmentajana, public speakerina sekä ravintolakriitikkona.
 • Marjukka Karttunen
  Karttunen on Heiluu Oy:n toimitusjohtaja. Hän on toiminut Yrittäjänaisten keskusliiton toimitusjohtajana sekä kaksi kautta kansanedustajana. Takana on myös vuosia kunnallispoliitikassa sekä lukuisissa hallitus- ja luottamustehtävissä.
 • Mika Leskinen
  Leskinen on toiminut S-pankin sijoitusjohtajana vuodesta 2019 ja hänet on valittu maailman 50 tärkeimmän ESG-vaikuttajan listalle sijalla 29. Kaikkiaan Leskinen on työskennellyt toistakymmentä vuotta vastuullisen sijoittamisen parissa ja kuuluu vastuullisen sijoittamisen uranuurtajiin Suomessa.

Advisor Boardiin kuuluu lisäksi yhtiön hallituksen jäseniä:

 • Teemu Alanko
  Alanko on Someron Säästöpankin Turun toimipisteen liiketoimintajohtaja. Hän toimii myös Auttamisesta Arkea -lahjoituspalvelun hallituksessa.

 • Ville Mäkilä
  Mäkilä on Auttamisesta Arkea -lahjoituspalvelun hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. Hän on aiemmin toiminut Vilperi Digimediat Oy toimitusjohtajana ja perustajana.


Auttamisesta Arkea kiittää lämpimästi kaikkia advisoreita tuesta ja osallisuudesta toiminnan kehittämiseen.

Valitse kohde ja lahjoita undefined€