Auttamisesta Arkea, Logo

Evidensia Eläinlääkäripalvelut, Auttamisesta Arkea ja Hännät Heiluu yhteistyössä

12. lokakuuta 2023
Evidensia Eläinlääkäripalvelut yhteistyössä Auttamisesta Arkea -lahjoituspalvelun ja Hännät Heiluu -koirakävelytapahtuman kanssa.

Hännät Heiluu Turku


Tapahtumassa Evidensia Eläinlääkäripalvelut korostaa vastuullisuutta ja hyväntekeväisyyttä, sillä Evidensia lahjoittaa tapahtumassa sadalle henkilölle lahjoitussetelin, jonka avulla sen vastaanottaja saa valita itsellensä henkilökohtaisesti tärkeän lahjoituskohteen.


Evidensian arvoihin kuuluu mm. eläinten ja ihmisten hyvinvointi. Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jari Pulkkinen pohtii, että olisi hienoa, jos lahjoitukset ohjautuisivat eläinten hyväksi, mutta jokaisella on kuitenkin vapaus valita oma kohteensa satojen erilaisten joukosta, sillä auttaminen kaikissa muodoissaan on tärkeää.


Auttamisesta Arkea -lahjoituspalvelun eläinjärjestökumppanit Turun alueelta innostuivat tapahtumasta ja lähtivät kaikki mukaan osalliseksi tapahtumaan. Mukana on Varsinais-Suomen pelastuskoirat, Eläinten Hyvinvointiyhdistys Lemmikki ja Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry.


Maksuton Hyvän mielen koirakävelytapahtuma järjestetään Turun kauppatorilla 15.10. sunnuntaina klo 12-16. Tapahtuma on ensimmäinen laatuaan ja sen tavoitteena on ensi vuoden aikana laajentua ympäri Suomea eri paikkakunnille kertoo tapahtuman järjestäjä Marjukka Karttunen. Tapahtuman tarkoituksena on lisätä koiramyönteisyyttä ja koiranomistajien vastuullisuutta. Muistutamme muun muassa siitä, miten tärkeää on kerätä koirien jätökset, Karttunen lisää.


Lämpimät kiitokset myös Turun kaupungille kaikille muille tapahtuman mahdollistaneille yhteistyökumppaneille ❤️.

Valitse kohde ja lahjoita undefined€