Auttamisesta Arkea, Logo

Hae työhön yritysmyyntiimme

21. lokakuuta 2023

B2B myyntineuvottelijaa työhön, jolla on yhteiskunnallista arvoa!

Tule meille työhön


Innostaisiko mielenkiintoinen ja merkityksellinen työ yhdistettynä yhteiskunnalliseen vaikuttamiseeen aivan uudenlaisen palvelun parissa, jolle on enemmän kysyntää kuin ehdimme myydä?


Meistä

Auttamisesta Arkea on uuden ajan Lahjoituspalvelu, joka mullistaa yrityslahjoitukset muutamalla ne täysiveriseksi markkinoinnin ja myynnin työkaluksi. Palveluamme hyödynnetään mm. asiaskaskohtaamisissa, markkinoinnissa, jälkimarkkinoinnissa, reklamaatioissa sekä työntekijäsuhteiden rakentamisessa. Palvelu korvaa osittain perinteisiä liikelahjoja ja jättää vahvan jäljen asiakkaisiin, joka rakentaa brändiä välittävällä tavalla.


Palvelumme taustalla on suomalaiset sosiaali-, terveys-, luonto-, urheilu- ja nuorisojärjestöt. Laajassa yhteistyössä on mukana Suomen tunnetuimmat ja luotettavimmat järjestökumppanit kuten Paralympiakomitea, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Mielenterveyden keskusliitto sekä lukuisia valtakunnallisia ja paikallisia järjestöjä yksittäiseen ruoka-apupisteeseen asti.


Työnkuva

Työ koostuu lahjoitusetelien ja siihen liittyvien palvelujen myynnistä yrityspäättäjille. Alkuvaiheessa pääasiallinen kohderyhmä on yli 0,4 -10 Meur liikevaihdon omaavat yritykset, joiden kanssa kaupanteko on suoraviivaista ja yksinkertaista. Arjen työssä kohtaat asiakkaita pääosin etätapaamisissa tai puhelimitse, mutta osassa kohtaamisia myös fyysisesti.


Mitä etsimme?

Olet jo kokemusta kartuttanut ratkaisukeskeinen, tavoitteellinen ja rehellinen myynnin ammattilainen. Osaat kuunnella asiakasta herkällä korvalla ja ymmärtää asiakkaan tarpeen sekä tarjota oikeanlaista palvelua asiakkaan tarpeisiin. Ymmärrät myynnin yksinkertaisen matematiikan, josta tulos syntyy - oikea kontaktointimäärä, asiakastapaamiset, jätetyt tarjoukset ja kaupankäynti kulkevat käsi kädessä.


Tarjoamme sinulle
  • Merkityksellisen ja vastuullisen työn
  • Ainutlaatuiset palvelut, joilla ei ole kilpailua
  • Selkeän ja ymmärrettävän perehdytyksen
  • Tukea myyntisi onnistumiseksi, kuten olemassa olevia asiakkuuksia
  • Mahdollisuuden etenemiseen
  • Pohjapalkan ja provision

Palkkaus ja työskentely

Palkkaus riippuu työskentelytavasta ja myyntituloksesta. Kevytyrittäjänä tai omalla y-tunnuksella toimivalle maksamme kokemuksesta riippuen 1 500 - 2 000 euron pohjapalkan + tulokseen perustuvan hyvän provision.


Keskimääräinen b-to-b myyjän kuukausipalkka on 4000 euroa, mutta ahkera ja taitava myyjä tuplaa myyntipalkkionsa.

Työ toteutetaan etätyönä ja tapahtuu pääosin klo 8-16 välillä.


Hakeminen

Hae paikkaa 30.marraskuuta mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat rekrytoinnista vastaavalta Ville Mäkilältä 044 566 9979. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse ville@auttamisestaarkea.fi

Valitse kohde ja lahjoita undefined€