Auttamisesta Arkea, Logo

Esittelyssä yritysyhteistyössä aloittanut Linda Vainio

11. joulukuuta 2023

Linda Vainio aloitti yritysyhteistyöpäällikkönä


Muutamat ensimmäiset työviikot uudessa tehtävässä ovat vierähtäneet vauhdilla, joten nyt ajattelin ottaa hetken aikaa ja esittäytyä.


Linda Vainio yritysyhteistyöpäällikkö


Olen Linda Vainio, Auttamisesta Arkea -lahjoituspalvelun uusi yritysyhteistyöpäällikkö.


Aikaisempaa työtaustaa minulla on reilu 2,5 vuotta henkilöstöpalvelualalta, yli 14 vuotta ravintola-alalta sekä yrittäjyydestä kauneudenhoitoalalla. Koulutukseltani olen parturi-kampaaja ja kansainvälisen kaupan tradenomin opinnot ovat nyt loppu suoralla. Liiketoiminta ja asiakaspalvelu ovat olleet aina osa minua, sillä olen kotoisin Pietarsaaresta yrittäjäperheestä.


Olen erittäin innossani tästä mahdollisuudesta päästä kehittämään tätä uutta palvelua ja tarjoamaan sitä yritysasiakkaillemme, sillä tästä on hyötyä kaikille ja työni on merkityksellistä! Vastuullisuus on yrityksille nykyään elinehto ja meidän palvelun avulla yritys pystyy vaikuttamaan yhteiskuntaan auttamalla apua tarvitsevia järjestöjä. Tekemällä hyvää ja osallistamalla työntekijät/asiakkaat mukaan siihen, yritys saa kilpailuetua ja erottautuu kilpailijoista. - mikäs sen mahtavampaa!


Ihmisenä olen sosiaalinen, helposti lähestyttävä ja aikaansaava. Työssäni ja kaikessa mitä teen olen tavoitteellinen ja erittäin kilpailuhenkinen. Vapaa-ajalla vietän aikaa perheeni kanssa reissaillen ja puuhastellen kaikkea mahdollista. Harrastuksena minulla on Body Fitness, josta syksyllä saavutin SM-pronssia ja ansaitsin paikan MM-kilpailuihin edustamaan Suomea.

Olethan yhteydessä, sillä minut haluat tavata.


Voit varata lyhyen 15 minuutin ajan suoraan kalenteristani klikkaamalla tästä.


Lämpimin terveisin


Linda Vainio
Yritysyhteistyöpäällikkö
linda@auttamisestaarkea.fi
050 535 3187

Valitse kohde ja lahjoita undefined€