Auttamisesta Arkea, Logo

Töihin sydämen lähettilääksi

3 tammikuuta 2022
Elämme yhteiskunnassa, jossa on paljon haasteita. Ympärillämme on valtava määrä hätää kärsiviä ihmisiä, jotka yrittävät kaikin keinoin selvitä päivästä toiseen. Se, että esimerkiksi köyhyyttä, nälkää, päihdeongelmia, väkivaltaa, syrjintää, mielenterveysongelmia tai sairauksia ei välttämättä näe ulkopuolinen, ei tarkoita sitä, etteikö niiden kanssa kamppaile satoja tuhansia aikuisia, lapsia, nuoria, vanhuksia ja perheitä aivan silmiesi alla. Tämän lisäksi mikromuovia kertyy vesistöön, ilmasto lämpenee ja luontoa uhkaa monet tekijät. Saattaa kuulostaa dramaattiselta, mutta tämä on totuus.

Me haluamme olla osana muutosta. Emme voi odottaa enää tai sysätä vastuuta yhteiskunnan harteille, joka ei yrityksistä huolimatta ole onnistunut poistamaan köyhyyttä tai ratkaisemaan ongelmia riittävän nopeasti.


On aika toimia!

Jos esiin nostamamme asiat herättelevät sinua, haluat vaikuttaa ja olla ratkaisijan roolissa niin luultavasti arvomme kohtaavat. Me etsimme sydämen lähettiläitä, tiedostavia ihmisiä, jotka haluavat tehdä merkityksellistä työtä.

Työsi on vaikuttamistyötä, johon sisältyy palvelujemme myynti. Arjen työssä kohtaat yrityspäättäjiä ensisijaisesti puhelimitse ja etätapaamisissa oman valintasi mukaan.

Me tarjoamme sinulle rennon, vapaan, omaan elämänrytmiisi sopivaa työtä, jota voit toteuttaa täysipäiväisesti tai oman työsi ohessa. Olet osana yhteisöä, jossa on muita samanhenkisiä ihmisiä samalla missiolla - tekemässä auttamisesta arkea valinta kerrallaan.


Tarjoamme sinulle

  • merkityksellisen työn ja ainutlaatuiset palvelut
  • positiivista energiaa puhkuvan ja innostavan yhteisön - we love what we do!
  • koulutuksen ja valmennuksen aloittaessa ja jatkossa
  • vapauden toteuttaa omaa työtäsi vapaasti missä ja milloin tahansa.
  • ammattimaista tukea ja osaamisesi kehittämistä
  • toimivat, modernit työkalut ja tarvittavat materiaalit ovat itsestäänselvyys -Suoritukseesi perustuvan palkkion

tyopaikka_Auttamisesta_arkea


Keitä me olemme?

Olemme joukko suomalaisia hyväntekeväisyys ja -urheilujärjestöjä, jotka keräämme varoja tehdäksemme yhteiskunnallista vaikuttamis- ja auttamistyötä. Palvelun järjestävän Influenssi Oy:n ensisijainen tehtävä on tuottaa hyvinvointia yhteiskuntaan. Yhtiö toimii käytännön rahankeräyksen toimeenpanija ja lahjoittaa omasta tuotostaan vuosittain 50 % palvelua ohjaavien järjestökumppanien rahankeräyksiin

Toiminnassa on mukana on muun muassa Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Ensi- ja turvakotienliitto, Operaatio Ruokakassi, Yhteisvastuu, Kirkkopalvelut, ViaDia, Seta, Munuais- ja maksaliitto, Pidä Saaristo Siistinä, TuTo, Kotimaanapu ja muita kansalaisjärjestöjä ja yhdistyksiä, jotka kaikki tekevät äärimmäisen tärkeää työtä.

Lahj.kamp. herokuvapohja


Hakeminen

Sydämen lähettiläs - tämä on kutsu sinulle.

Ota yhteyttä: ville@auttamisestaarkea.fi

Valitse kohde ja lahjoita undefined€