Auttamisesta Arkea, Logo

Yksityislahjoittaminen avattu

30. elokuuta 2022
Auttamisesta Arkea -lahjoituspalvelu kokoaa yhteen paikkaan useita tunnettuja hyväntekeväisyysjärjestöjä sekä satoja lahjoituskohteita. Lahjoittaminen on helppoa ja yksinkertaista.

Miksi sitten lahjoittaa?

Olemme avanneet palvelumme yksityishenkilöiden käyttöön. Tilanne yhteiskunnassa on erittäin huolestuttava. Avuntarve on selvässä kasvussa ja kasvulle ei näy loppua. Tällä hetkellä inflaatio on korkea, energian sekä ruoan hinta nousee ja tällä on suoraa vaikutusta mm. ruoka-apupisteiden kävijämääriin. Kävijämäärien kasvaessa ruokakassin koko pienenee ja ruokaa on tarjolla vähemmän. Ruoka-apua hakevat niin nuoret kuin eläkkeelläkin olevat. Tällä hetkellä Operaatio Ruokakassin kävijöistä jopa kolmasosa on eläkeläisiä - meidän vanhukset, jotka ovat tehneet työuran Suomessa ja maksaneet veronsa Suomeen. Nyt he ovat niitä, jotka tarvitsevat apua.


Apua tarvitaan lukuisilla muillakin sektoreilla. Mielenterveysongelmat koskettavat entistä suurempaa määrää nuoria ja lapsia. Tämä näkyy myös Mannerheimin Lastensuojeluliiton auttavassa puhelimessa, johon tulee kuukausittain noin kymmenen tuhatta puhelua, mutta vain tuhat lasta saa kuuntelevan aikuisen langan päähän. Huoli tulevasta sukupolvesta on suuri.


Voit lahjoittaa kauttamme satoihin eri hyväntekeväisyyskohteisiin. Valitse omasi.


Miten lahjoittaminen toimii?

Valitse haluamasi lahjoituskohde ja summa ja maksa lahjoituksesi verkossa. Voit maksaa verkkopankilla, pankkikortilla tai mobiilimaksun avulla. Auttamisesta Arkea -Lahjoituspalvelun käsittelykulu on vain yhden euron riippumatta lahjoitussummasta. Muu osa lahjoituksesta ohjautuu rahankeräykseen.

Valitse kohde ja lahjoita undefined€