Vercel Logo
pieni kasvi kuva

Osallistu yrityksenä

Yhdistä yrityksen auttamis- ja vastuullisuustyö asiakaskohtaamiseen tai henkilöstön hyvinvointiin.

Ota yhteyttä
pieni kasvi kuva

Tue liiketoimintaa monipuolisesti lahjoittamalla

Huomioi asiakkaan tai työntekijän arvot henkilökohtaisella tasolla ottamalla lahjoitusseteli osaksi asiakas- tai työntekijäkohtaamista. Samalla saat arvokasta tietoa heidän arvomaailmasta sekä brändimielikuvamittauksen.

Vastuullisuus on kaikkien sidosryhmien arvoissa korkealla ja sillä on vaikutusta ostopäätöksiin. Auttamisesta Arkea -merkillä viestit tekemästäsi hyvästä jokainen päivä ympäri vuoden.

Enemmän hyötyä lahjoituksista

Asiakkaillesi

Vahvista ostopäätöstä ja kiitä kaupoista arjessa, kampanjoissa, lanseerauksilla, messuilla tai juhlapäivinä. Lahjoitussetelillä palkitset myös kanta-asiakkaita tai hoidat reklamaatioita.

Työntekijöillesi

Yrityksen vastuullisuustyöllä on entistä suurempi merkitys henkilökunnalle. Sitouta, motivoi ja lisää hyvinvointia sekä merkityksellisyyden tunnetta.

Markkinoinnissa

Lahjoitusseteli on ainutlaatuinen tapa saada asiakkaan huomio. Raporttimme kertovat sinulle lisää asiakkaistasi ja heidän arvoistaan.

”On mahtavaa, että vihdoinkin on tällainen väylä yrityksenä lähteä tekemään hyvää ruohonjuuritasolla. Suosittelemme lämpimästi.”
Eve Rusi

Oma Yrityspalvelut Oy

Yksi lahjoitus, monta lahjoitusseteliä!

1. Valitse summa
1. Valitse summa

Päätä lahjoitettava kokonaissumma esim. 1000 €

2. Pilko osiin
2. Pilko osiin

Summa pilkotaan haluamanne suuruisiksi lahjoitusseteleiksi esim. 100 kpl x 10 €

3. Anna asiakkaasi valita
3. Anna asiakkaasi valita

Jaa lahjoitussetelit ja anna asiakkaasi tai työntekijöidesi valita avustuskohteet

kuva osiolle pysäyttävää ja erottuvaa markkinointia

Lahjoitusseteli

Erottaudu brändilläsi uudella ja mieleenpainuvalla tavalla! Lahjoitussetelin avulla asiakkaasi tai työntekijäsi valitsevat satojen hyväntekeväisyyskohteiden joukosta itselleen tärkeimmän, johon osa yrityksesi tekemästä lahjoituksesta ohjataan.

Osallistaminen lahjoituskohteen valintaan jättää positiivisen muistijäljen, sillä omavalintainen avustuskohde on aina henkilökohtainen ja merkityksellinen.

Lahjoitusseteli voidaan personoida yrityksesi ilmeeseen sopivaksi esimerkiksi logolla tai haluamallasi kuvalla.

kuva osiolle Vahvista brändimielikuvaa ja toteuta yritysvastuuta

Brändisivu viestisi tueksi

Lahjoitussetelin kääntöpuolella on www-osoite ja QR-koodi, jonka avulla asiakkaasi siirtyy yrityksesi ilmeen mukaiselle brändisivulle. Brändisivulla on haluamasi kuva, logo ja viesti lahjoitussetelin käyttötarkoituksesta riippuen.

Asiakkaasi siirtyy brändisivulle, näkee haluamasi viestin ja ohjaa lahjoituksen perille syöttämällä yksilöllisen koodin ja valitsemalla haluamansa hyväntekeväisyyskohteen.

kuva osiolle Arvokasta dataa ja mielikuvamittaus

Brändimielikuvan mittaus

Lahjoitustapahtuman lopuksi asiakkaalta vielä kysytään yhdellä klikkauksella millainen mielikuva hänelle jäi yrityksestäsi.

Saatu palaute on tärkeää ja arvokasta yrityksesi toiminnan kehittämisen kannalta.

kuva osiolle arviomaailma ja lahjoitusraportointi

Tietoa asiakkaittesi arvomaailmasta

Halutessasi saat myös tarkan selvityksen ja raportin asiakkaidesi tai työntekijöidesi valitsemista lahjoituskohteista sekä hyväntekeväisyysjärjestöistä.

Kerätyn tiedon avulla ymmärrät ja tunnistat paremmin heidän arvomaailmaa. Tietoa voi hyödyntää monipuolisesti esimerkiksi mainonnan kohdentamisessa tai yrityksen omien arvojen uudelleen tarkastelussa.

kuva osiolle auttamisesta arkea -merkki

Hanki yrityksellesi Auttamisesta Arkea -merkki!

Auttamisesta Arkea -merkki osoittaa asiakkaille ja muille sidosryhmillesi yrityksesi osallistuvan auttamistyöhön suomalaisessa yhteiskunnassa.

Helposti tunnistettava merkki auttaa yritystäsi erottautumaan ja tekee auttamistyösi näkyväksi vuoden jokaisena päivänä.
Lue lisää

Tilaa merkki

Asiakastarinoita

Valitse kohde ja lahjoita undefined€