16. kesäkuuta 2024

Auttamisesta Arkea uudistui

Auttamisesta Arkea -lahjoituspalvelu on uudistettu ja avattu entistä parempana ja kattavampana palveluna. Uudistettu palvelu on kehitetty yhteistyössä lahjoittajiemme ja järjestökumppaniemme kanssa, kuunnellen heidän toiveitaan ja tarpeitaan. Tavoitteenamme on tarjota paras mahdollinen ja helppo tapa tehdä hyvää suomessa.


Lahjoittajiemme Tarpeet Keskiössä
Olimme jo pitkään tietoisia, että vanha Auttamisesta Arkea -alusta ei ollut enää ajan tasalla ja se piti uusia. Halusimme rakentaa palvelun, joka tekee lahjoittamisesta yksinkertaista ja helppoa oli kyseessä sitten yksityinen tai yritys.

Palautteen perusteella tärkeimmiksi kehitettäviksi asioiksi nousi helppokäyttöisyys ja lahjoituskohteiden löytäminen, luotettavuuden sekä läpinäkyvyyden parantaminen. Esimerkiksi hakutoiminnot on nyt sijoitettu etusivulle samaan tapaan kuin etuovi.com, nettiauto.fi ja tori.fi -palveluissa. Näin käyttäjää ei enää kierrätetä eri välilehdille vaan kaikki tieto tuodaan heti ja luotettavasti esiin. Lahjoituskohteet sisältävät myös vaikuttavuustietoja, joiden avulla lahjoittaja ymmärtää, mitä rahalla todella saadaan aikaan.


Yksityishenkilöt
Helppokäyttöinen ja selkeä palvelu, jossa voi lahjoittaa itse tai hankkia Ystävä -Lahjoituskortin lahjaksi. Sen avulla ystäväsi valitsee itse itselleen merkityksellisen lahjoituskohteen. Lahjoituskortti on hieno ele ja lahja lähes missä tahansa tilaisuudessa oli kyseessä sitten tupaantuliaiset, ristiäiset, hautajaiset tai vaikka 50-vuotisjuhlat.


blogi_ystava_lahjoituskortti_malli.jpg

Yrityksille

Lahjoituskortti on viisas valinta yrityslahjaksi. Se pysäyttää asiakkaan ja laittaa ajattelemaan - Mikä on minulle tärkeintä, mitä minä haluan auttaa?

Kun yritys kohtaa asiakkaansa tai työntekijänsä näin merkityksellisellä tasolla, niin tunne yhdistyy yrityksen brändiin. Brändi vahvistuu ja seuraava ostopäätös tehdään todennäköisemmin sinulta kuin kilpailijalta. Samalla yritys toimii vastuullisesti vähentäessään aineellista liikelahjatavaraa ja lahjoittamalla Suomeen. Nämä ovat liiketoiminnan kannalta oleellisia ja perusteltuja asioita.


Parasta kokonaisuudessa on, että jokainen osapuoli aidosti voittaa Yrityksen brändi vahvistuu tärkeän ja henkilökohtaisen lahjan myötä, asiakas tai työntekijä valitsee itselleen merkityksellisen kohteen ja viime kädessä apua tarvitseva saa apua.

Voit lukea lisää välilehdeltä yritys-välilehdeltä.


blogi_yrityslahjoituskortti.jpg


Positiivinen Muutos ja Uusia Ratkaisuja tarvitaan nyt

Elämme vaikeaa ajankohtaa, sillä pelkästään sote-järjestöjen rahoitusta leikataan kuluvan hallituskauden aikana 130 miljoonaa euroa. Tämä on noin kolmasosan vähennys järjestöjen rahoitukseen. Tilanne on erityisen haastava ja ristiriitainen siksi, että samaan aikaan avuntarve Suomessa kasvaa yhä enemmän.


Tämän vuoksi olemme kehittäneet palveluamme niin, että voimme tarjota tukea ja apua järjestöjen toiminnan turvaamiseen. Uudistettu valtakunnallinen lahjoituspalvelumme auttaa järjestöjä saamaan tarvitsemansa rahoituksen ja resurssoinnin, jotta ne voivat jatkaa arvokasta työtään yhteiskunnan hyväksi.